- احمد احمد آقا
- سه شنبه ۲ مهر ۹۸
- ۱۵:۴۰
لازم برای تهیه دسر نارنگی :
نارنگی پوست کنده | ۱ فنجان |
پرتقال پوست کنده | ۱ فنجان |
موز حلقه شده | ۱ فنجان |
آناناس خرد شده | ۱ فنجان |
خلال بادام | ۱۰۰ گرم |
گردوی تازه پوست کنده | ۱۵۰ گرم |
پودر نارگیل | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۳۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۵۰ گرم |
عرق بهار نارنج | ۱ قاشق سوپ خوری |
همچنین بخوانید : ترفندهایی برای تهیه مربای توت فرنگی خانگی خوشمزه
طرز تهیه دسر نارنگی :
خامه و پودر قند را خوب میزنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، خلال بادام، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کرده بطوریکه میوه ها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
یک پیمانه در هر ظرف پایه دار ریخته و با کمی آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایه دار ریخته و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین میکنیم. برای زیباتر شدن، نارنگی و پرتقال ها را دانه دانه پوست کنده و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم میکنیم.
منبع : cookpade