طرز تهیه انواع مارمالاد

  • احمد احمد آقا
  • سه شنبه ۱ بهمن ۹۸
  • ۱۵:۰۴

مارمالد چیست؟؟

مارمالاد نوعی مربای ژله مانند تلخ وشیرین است که به ویژه درانگلستان سرسفره صبحانه بانان وکره یاخامه خورده می شود. این مرباازآب وپوست مرکبات درست می شود. درست کردن آن قدری وقت می گیرد، ولی آسان وبسیارباصرفه است.بیشترعطروتلخی مارمالاد ازرویه رنگی پوست میوه است. برای گرفتن تلخی این رویه می توان آن رابایکی دوآب جوشاند وسپس دردیگ مارمالاد ریخت؛ ولی توجه داشته باشید که مارمالاد بدون تلخی ماند زندگی پادشاهان قصه هاپرشیرین وملال آوراست.

1-طرز تهیه مارمالاد آلبالو:

فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو

مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

مارمالاد آلبالو

یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مواد لازم مارمالاد آلبالو

  • آلبالو: 3 کیلوگرم
  • ژلاتین :3 ورق
  •  شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

مارمالاد آلبالو

 مارمالاد آلبالو

طرز تهیه مارمالاد آلبالو

 آلبالو ها را تمیز کنید و دم آن را بگیرید و بشویید. سپس هسته وسط آن را در بیاورید و کمی له کنید.

سپس شکر را لابه لای آن بریزید  و اجازه دهید تا 2 الی 3 ساعت آلبالوها در شکر بمانند تا شکر حل شود و آلبالو ها کمی آب بیندازند.

بعد آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. در حین جوشیدن کمی هم آلبالو ها را هم بزنید تا سفت شوند.

حتما کف هایی که روی آلبالو ها مینچیند را با قاشق بیرون بیاورید.

در پایان پخت ژلاتین را هم با کمی آب جوش حل کنید و داخل مارمالاد بریزید تا یکی دو جوش بزند. بعد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مارمالاد کمی خنک شود.

سپس در شیشه های خشک و تمیز ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

 

مارمالاد آلبالو با رنگ دلفریب و طعم دلچسب

میزان کالری موجود در مارمالاد آلبالو 

  • کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مارمالاد آلبالو تقریبا 600 کیلو می باشد. 
  • کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد آلبالو تقریبا 30 کیلو می باشد.

در درهم نیوز همراه ما باشید.

2-دستور پخت مارمالاد هلو

یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو می باشد که بسیار خوشمزه استو ممکن است خیلی ها این مارمالاد خانگی را تا به حال امتحان نکرده باشند.

مارمالاد هلو

توصیه میکنم طعم خوب این مربا را حتما امتحان کنید و از آن لذت ببرید

مواد لازم برای مارمالاد خوشمزه هلو:

  •  هلو :  4 کیلوگرم
  • شکر:1 کیلوگرم
  • ژلاتین:2 تا 3 ورق
  • آبلیمو :نصف استکان


  مارمالاد خانگی هلو با طعمی دلچسب

 طرز تهیه مارمالاد  هلو:

ابتدا هلوها را بشویید و نصف کنید تا هسته وسط آن گرفته شود.

بعد آنها را داخل غذاساز له میکنیم .بعد داخل یک قابلمه لعابی میریزیم و با شکر مخلوط میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا 2 الی 3 ساعت در شکر بماند و کمی آب شود.

بعد از گذشت این زمان  قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مارمالاد به جوش بیاید. در حین جوشیدن آن را هم بزنید تا مایه کاملا سفت شود.

سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و به همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و میگذاریم تا یکی دو جوش دیگر بزند.

ظرف مارمالاد را از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم کمی خنک شود.

مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملا بدون آب و غلیظ باشد.

 

مارمالاد  هلوی خوشمزه

نکته های کلیدی تهیه مارمالاد  هلو:

  • مقدار دقیق شکر بستگی به شیرینی هلوی شما دارد.
  • هیچ وقت از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مارمالاد استفاده نکنید چون موجب میشود مارمالاد زود کپک بزند.
  • اگر شکر مارمالاد کم باشد، قوام نیامده باشد یا کاملا پخته نشده باشد ممکن است کپک بزند.
  • وقتی مارمالاد بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می زند .

 

  • نمایش : ۱۶۰
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی