طرز تهیه بیسکو کیک یا کیک سابله به همراه تصاویری برای ایده گرفتن

  • احمد احمد آقا
  • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸
  • ۱۲:۴۹

طرز تهیه بیسکو کیک

برای تهیه این نوع کیک به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
آرد سفید ½2 الی ¾2 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
کره 185 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل  1/4 قاشق چایخوری
خامه قنادی به میزان لازم
شکلات، گل و میوه برای تزیین به میزان لازم

بیسکو کیک

دستور تهیه:

  1. کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد.
  2. کره و پودر قند را در کاسه‌ای ریخته و با همزن برقی حدود ۵ دقیقه بزنید تا به رنگ روشن درآیند.

  3. تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یک‌دست شوند، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
  4. به هم‌زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یک‌دست شوند، سپس همزن را خاموش کنید.
  5. آرد را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.
  6. خمیر را گرد کنید و در نایلون قرار دهید، سپس حدود یک الی ۱/۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

  7. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید.
  8. روی میز کار را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس یک قسمت از خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
  9. خمیر را به وسیله وردنه صاف کنید تا ضخامت آن به ۵ الی ۶ میلی‌متر برسد.

  10. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید و خمیرهای اضافه را جدا کنید.
  11. بقیه خمیر را به همین ترتیب با وردنه صاف کنید و برش بزنید.
  12. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای برش خورده را روی آن قرار دهید.
  13. سینی را در فری که قبلا روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید و صبر کنید تا لبه‌های بیسکوئیت‌ها طلایی شود. معمولا ۲۰ دقیقه برای این منظور کافی است.

  14. بیسکویت‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند.
  15. زیر یکی از بیسکوئیت ها کمی خامه بمالید و آن را در ظرف سرو قرار دهید تا در ظرف فیکس شود.
  16. خامه قنادی را از یخچال خارج کرده با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس خام فرم گرفته را در قیف ریخته و سطح بیسکویت را با خامه بپوشانید.
  17. بیسکویت دوم را روی بیسکوئیت اول قرار دهید و روی آن را نیز با خامه بپوشانید.
  18. بیسکو کیک را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود، سپس روی آن را به سلیقه خود با گل، میوه یا شکلات تزیین کنید.

  19. کیک را چند ساعت قبل از مصرف در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه جذب بیسکوئیت شود.
     

در ادامه عکس هایی جدید و جذاب از تزیین بیسکو کیک ارائه شده تا با ایده گرفتن از آنها بتوانید این کیک زیبا را در منزل درست کرده و در جشن ها و مراسم مختلف از آن استفاده کنید.

۱. بیسکو کیک به شکل اسم مناسب برای تولد
 

 


۲. کیک سابله به شکل عدد برای تولد
 

 


۳. تزیین کیک سابله با تم بنفش و یاسی
 

 


۴. کیک سابله با تزیین گل‌های خامه‌ای و بیسکویت
 

 


۵. بیسکوکیک عدد ۳۰ با تزیین زیبا
 

 


۶. کیک سابله به شکل اسم با تم صورتی و سفید
 

 


۷. کیک سابله با تزیین تکه‌های میوه و گل
 

 


۸. کیک سابله با تزیین خامه، گل، دراژه و بیسکویت
 

 


۹. کیک سابله عددی با تزیین میوه‌های شکلاتی
 

 

سخن آخر

امیدواریم با تهیه بیسکو کیک و تزیین آن در طرح های جذاب بتوانید یک کیک زیبا و مقرون به صرفه درست کنید و در جشن های مختلف مورد استفاده قرار دهید.

منبع: ستاره

  • نمایش : ۳۹۸
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی