گمنه

  • احمد احمد آقا
  • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
  • ۲۲:۲۴

دستور تهیه :
به ازای هر نفر یه پیمانه بلغور رو بشورید و توی آبکش توری بریزید
(خیلیا نمیشورن و دستشونو خیس میکنند میکشند دو طرف بلغورا چون بنظرم حیفه سبوسش شسته بشه اما من میشورمشون)
بعد دوتا پیاز درشت رو سرخ کنید
بعضیا یه حبه سیر هم توش سرخ میکنند
البته من پیازا رو از تابه درآوردم
چون گوجه ها خیلی آبدار بود

در درهم نیوز همراه ما باشید.


حالا تو روغنش زردچوبه و ادویه و فلفل سبز رو تفت دادم
بعد 6 تا گوجه رو خرد کردم
و توی قابلمه ریختم تا آبش کشیده بشه بعد پیاز داغو و نمک رو اضافه کردم و توی این فاصله
بلغورا رو توی یه تابه با حرارت متوسط تفت دادم تا از حالت خامی دربیاد (اما رنگش عوض نشه)
چون بلغور طعم خاصی نداره
و با اینکارطعم بهتری میگیره (و خیلی مقوی تره مثه سویق) و با اینکار موقع پخت وا نمیره
و بعد گوجه ها که به روغن افتاد
آب اضافه کنید
(من آب قلم ریختم خیلی خوشمزه ترهتوی فیلم مشخصه) بعد بلغورا رو ریختم
و مثه دمپخت دمش گذاشتم
دفعه اول سعی کنید توی دو مرحله آب رو اضافه کنید که حساب کار دستتون بیاد ... و از برنج هم کمتر نیاز به دم کشیدن داره
دوست داشتید با گوشت درست کنید
نخواستید بدون گوجه و زرد رنگ درستش کنید و با خورش بخورید
میتونید کشمش تفت بدید کنارشو اما اگه روغن حیوانی بزنید که
واقعا خوش طعمتر میشه
نکته این همون بلغوریه که بشکل خیس خورده و نپخته توی سالاد تبوله
استفاده میشه
حتی توی سوپای زمستونی بکار ببرید
خلاصه که یه غذای مقوی، فوریه
ذائقه ی بچه هاتونو به هم چیز عادت بدید

 


از خواص بلغور :
تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان یبوست، شادابی و نشاط پوست، مبارزه با دیابت وچاقی

 

منبع: اینستاگرام

  • نمایش : ۴۹۴
  • بهداد فروزش

    شما فوق العاده هستید 🌹

    -

    ما نماینده برترین برندهای فیلتر آب ، دستگاه تصفیه آب ، تصفیه آب ، تصفیه آب خانگی و فیلتر تصفیه آب هستیم.

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی